Què diuen de nosaltres

 

Destaquem el tracte Afable i Proper, la Serietat i Professionalitat de Censer Assessors

Xavier Sabaté

Administrador

 

Gran professionalitat amb l'equio de CENSER ASSESSORS. Una gran ajuda i tranquil·litat en els serveis que ens presten, el saber que estem en bones mans i el meravellós tracte rebut. Gràcies per facilitar-nos les gestions del dia a dia per així poder centrar-nos en la nostra feina.

Nuria Mañach (Directora)

Thomas Morgan

 

Fa més de 25 anys que treballem amb CENSER ASSESSORS. No cal dir res més, eficàcia i bon servei.

Josep de la Cruz (Administrador)

Joan i Josep de la Cruz, S.L.

 

Sempre hem rebut la resposta adequada al temps adequat. Fa molts anys que confiem amb la solvència i professionalitat de CENSER.

IMPRENTA 4C

 

Tracte directe i proper a través dels seus Gestors Personals. Experiència i modernitat, bona consideració per un company de viatge.

La Cuina de Reus

 

Comptar amb l'equip de Censer és un actiu valuós per qualsevol empresari. Són eficients, competitius, tenen una àmplia experiència, un coneixement sòlid i sempre estan disponibles pel que faci falta. Censer és sinònim de tranquil·litat, d'eficiència i de feina ben feta. És un plaer poder comptar amb el seu equip.

CEO

ROM VENTURES S.L.

 

Destaquen per la seva professionalitat i agilitat a l'hora de resoldre totes les gestions que la nostra empresa necessita.
Són puntuals i d'excel·lent tracte, ens gestionen temes comptables, laborals, de matèria fiscal, jurídica i tot el concernent en protecció de dades.
Molt recomanables.

Maria Handschuh

Aucerna
3esiEurope S.L.

 

Solucions efectives i professionals. CENSER es va adaptar al 100% a les necessitats de la nostra forma de treballar.

Restaurant 3 de 9