Dies de vacances al Nadal

Si algun dels vostres treballadors fa vacances al Nadal, vegeu quan s’haurà de reincorporar segons si les vacances es compten en dies laborables o en dies naturals.

Dies de vacances al Nadal

És habitual que els treballadors es guardin alguns dies de vacances per a gaudir-ne durant el Nadal. Si a algun dels vostres treballadors encara li queda una setmana de vacances i la consumirà a partir del dilluns 23 de desembre, tingueu en compte el següent:

  • Dies laborables. Si el vostre conveni fixa el gaudi de les vacances en dies laborables, només computen com a dies de vacances els dies laborables. És a dir, si el vostre empleat treballa de dilluns a divendres i li queden set dies de vacances, es reincorporarà a l’empresa el divendres 3 de gener (o el dimarts 7 de gener si a la seva comunitat autònoma és festiu el 26 de desembre).
  • Dies naturals. Si el període de vacances es calcula a raó de dies naturals, en aquest període s’inclouen tant els dies laborables com els festius. Per tant, el vostre empleat s’haurà de reincorporar el dilluns 30 de desembre (en aquest cas, tant el dia 25 com el dissabte i el diumenge compten com a dies de vacances).

Si les vacances de la vostra empresa es calculen en dies naturals, haureu de computar els diumenges i festius.

 

 


Vols rebre la nostra NEWSLETTER de notícies? Subscriu-te ara!